Režim celá obrazovka bez záhlaví ?

000 Odhlásit
Upravit OK
Tisk Náhled Txt
Obsluha
Id
Stanice
P
D
T
R
S
Izolovat moduly : (jen vybraná stanice) Zaškrtnutá data neuvidí žádná jiná stanice !! nedoporučuje se Izolovat moduly znamená, že stanice, která má nastavenu izolaci "Pokladna paragony", tak používá svou řadu dokladů a má své uzávěrky. Odebírá ze společných centrálních skladů a má společné "Firmy", Společnou "Fakturaci" a podobně. Tedy pokud je admin na stanici 001 a nastaví pro stanici 021 izolovaný modul "Pokladna" a dá se uložit, tak na stanici 021 se po odhlášení a přihlášení obsluhy projeví změny. Firmy pro různé stanice lze navolit výběrem ze seznamu a nastavit tlačítkem vpravo "Nastavení vlastní firmy". Nutné je mít založenu alespoň jednu vlastní firmu, kterou rovnou používají všechny stanice, pokud nic nezměníme. Sítě prodejen často používají pro každou prodejnu jinou firmu (frenšízy) a přitom mají centrální sklad, ze kterého expedují zboží na sklady prodejen. Ty se pak smí dívat jen na své sklady a prodávat z nich či je měnit, dělat inventury. Administrátor tedy centrálně nastaví celý seznam všech "vlastních" firem a pro každou pobočku vybere tu její. Nastavení EET2 je v centrálním nastavení. Obvyklé je, že stanice v Jihlavě má nastaven sklad "Jihlava". V Brně sklad "Brno". Centrála je pak jinde a vidí "Centrální sklad" i tyto dva sklady poboček (pokud je nastaveno). Převodem přesouvá naskladněné zboží z centrály na prodejny, případně upravuje jejich ceny atd. Zobrazené sklady lze povolit pro každou stanici podle čísla stanice (v tomto nastavení) i podle přihlášené obsluhy (přepnutím na liště vlevo na "Obsluha") a opět nastavením skladů pro příjem i prodej vlevo. "Povolené sklady prodej - zúžený výběr" funguje tak, že oproti "Povolené sklady vybrané stanice obecně" může zakázat i část skladů, které jsou obecně povoleny. Tedy pokud u "Povolené sklady vybrané stanice obecně" jsou povoleny z mnoha skladů sklady jen "Brno sklad" a "Brno prodej", tak když přidáme do "Povolené sklady prodej - zúžený výběr" jen "Brno prodej", pak se v kase zobrazí pouze "Brno prodej". Zatímco "Brno sklad" bude přístupný pouze ve skladu a v modulech, které nejsou "Pokladna" nebo "Dotykovka". Pokud nevyplním nic, bude se pro prodej nabízet ten sklad, který je uveden v "Povolené sklady vybrané stanice obecně". Pokud ani tam nevyplním nic, budou se nabízet na vybrané stanici vždy všechny společné sklady.
⠿
Smazat záznam   klv. DEL
Upravit   Enter (dblclick)
Klonovat
Nastavení systému - tisk a periferie
Nastavení bloků a vzkazů pro výrobu či kuchyni